Frakt 49:- Fraktfritt över 1000:-

Om oss

Vilka är vi?

Som namnet lyder, Mor & Dotter, så är det precis vad vi är. Det är mamma Susanne och dotter Celinn som tillsammans driver butiken och har gjort det sen start. 

Vår lilla pärla Mor & Dotter öppnade vi upp för första gången 25 januari 2021, mitt under en pågående pandemi och helt utan någon kunskap av att driva en butik. Men sagt och gjort så slog vi upp dörrarna i januari på Skolvägen 33, i Kungsängen. Butiken låg inne i ett litet kontorshus, utifrån kunde man knappt ana vad som gömde sig bakom de röda väggarna. 

I vår lilla butik på 30 kvm fanns lite damkläder från både svenska och danska märken, smycken, massa fina inredningsdetaljer från svenska och danska märken & super snygga väskor i olika storlekar från svenska Ulrika Design samt hudvård från vårt då egna hudvårdsmärke. Vårt mål var att kunna erbjuda en genuin och rolig shoppingupplevelse där man kan hitta lite allt möjligt kul som man älskar, kläder, smycken, hudvård och väskor.

För varje månad som gick så var det alltfler kunder som hittade oss och vi började få en längtan av att kanska ta butiken ett steg vidare. Mer centralt och inte minst större yta och fler klädmärken. 

Under våren 2022 började vi verkligen satsa helhjärtat på butiken och skrev på hyreskontrakt för en ny lokal på torget i Kungsängens Centrum. Vi började även testa på Liveshopping på Facebook som snabbt blev, och fortfarande är, en stor succé. Vi sänder live i stort sett varje vecka vilket har gjort att vi numera har kunder i hela landet! Mor & Dotter är rikstäckande - ibland måste vi nypa oss i armen för att förstå att detta händer på riktigt! 

I oktober 2022 fick vi äntligen nycklarna till vår nya butikslokal på torget i Kungsängens Centrum. 110 kvm, nästan 3 ggr så stor, wow! 
Vi ägnade oktober månad åt att måla, sätta upp butiksinredning, belysning, bygga kassadisken och mycket mer och fredagen den 4 november 2022 slog vi äntligen upp dörrarna! Och vilket fantastiskt mottagande, vi var helt överrumplade och så otroligt tacksamma och lyckliga. 

Vi älskar vår butik, våra klädmärken, våra leverantörer och våra kunder. Både de som besöker butiken och de som shoppar online via våra liveshoppingar är som våra vänner.


Ibland tänker vi på hur snabbt allting gått, vi ser tillbaka på vår lilla pärla i den gulliga kontorslokalen på 30 kvm, där allt började. Vi skrev kassakvitton för hand, hade en julstjärna som lampa i provrummet, ja ni förstår ju vi började verkligen från 0 och bara ökar och ökar för varje månad som går och vi blev utnämnd till Länets Företagare 2023 i Stockholms län och Månadens Butik April 2023 i Sverige och ligger på topp-10-listan för största liveshopping i Sverige oavsett bransch. Som du förstår ÄLSKAR vi att gå till jobbet varje dag ❤️ och våra kunder har verkligen blivit som våra vänner. 

Det är nog det viktigaste för oss, att man ska känna sig som hemma när man kommer till oss. Vi är ju familj och den varma, trygga och genuina känslan vill vi spridavidare. 


/ Mor & Dotter 

Susanne och Celinn