Frakt 49:- Fraktfritt över 1000:-

Liveshopping

Varje vecka sänder vi minst 1-2 liveshoppingar. Ibland fredagar 9:00 sista-plagget-rea-live men i stort sett alltid på måndagar 18:00 med nyheter från Mor & Dotter Butiken med oss Sussi & Celinn!

Dessa sänds live under ca 2 timmar på både Facebook och instagram på vårt konto @morochdotterstore. 

Efter liven är avslutad så ligger den öppen för shopping oftast fram till tisdagen efter kl 10:00. Därefter packar vi alla beställningar som ska hämtas och skickas.

Ångerrätt 14 dagar enligt svensk lag (distansavtalslagen) gäller på allt utom glasögon och smycken, detta pga hygien. Men på allt annat oavsett ordinarie pris eller dunder rea.

Detta kan du bara inte missa - två härliga timmar där vi visar damkläder i en liten modevisning och gillar du något av det vi visar kan du shoppa direkt under livesändningen genom att skriva i kommentarerna! 

Detta sänds alltså på Facebook och Instagram så du kan titta på oss och inspireras av alla outfits hemifrån soffan eller på semestern, ja du kan se oss vart än du befinner dig direkt i din mobil eller på en dator.


Klicka i KOMMER eller INTRESSERAD i evenemangen vi lägger ut på Facebook så får du en avisering när vi startar igång!

  • Betalning sker med Swish, kort eller Klarna
  • Vi skickar till hela Sverige för en fraktkostnad på 49:- och Danmark och Finland för 7 euro och kläderna debiteras via klarna i lokal valuta till dagens valutakurs.
  • Vi tillämpar självklart distansavtalslagen och erbjuder 14 dagars ångerrätt, men du ordnar och står för din eventuella retur själv.


Kramar

Sussi & Celinn